World Supporter Fund

Mijn Bestemming Peru is aangesloten bij het World Supporter Fund. Maak kans op awards en beurzen, met een Wereldsupporter CV!

Heb jij al een Wereldsupporter CV?

In een Wereldsupporter CV deel je wat je doet voor de wereld en je omgeving. De eerste stap is makkelijk: word actief door een CV aan te maken. Blog over je ervaringen, plaats oproepjes en inspireer anderen met je dagelijkse bezigheden en acties. Met jouw CV maak je bovendien kans op verschillende awards en beurzen.

Maak eenvoudig (en gratis) via Wereldsupportereen CV aan, en start vandaag met delen!

Verdien een vrijwilligersbeurs met je dagelijkse bezigheden

Voor alle Mijn Bestemming Peru vrijwilligers tot en met 25 jaar, die zich na terugkeer willen blijven inzetten voor een wereld waar iedereen een goed leven kan leiden, is er de MilleniumDoen! Toelage. Verdien met jouw activiteiten deze vrijwilligersbeurs die kan oplopen tot 1200 euro! Voor jezelf, voor je project, of voor je favoriete goede doel.

Meld je voor vertrek naar het buitenland aan >>

Ga voor een van de World Supporter Awards

Iedereen met een Wereldsupporter CV kan meedingen naar de jaarlijkse World Supporter Awards. Ga jij voor de titel Worldsupporter of the Year? Heb jij die ultieme Worldsupporter Song? Of schuilt in jou de meest inspirerende Wereldblogger? Doe mee, en maak kans op extra prijzen en aandacht voor jezelf, je project of je favoriete goede doel.

Lees meer over de awards >>

Mijn Bestemmimg Peru gaat natuurlijk voor de titel World Supporter Company of the Year! Help ons mee, en promoot Mijn Bestemming Peru alvast in je CV.

Kijk voor alle informatie over Wereldsupporter op www.wereldsupporter.nl.