Mijn Bestemming Peru – Spaans leren, stage, vrijwilligerswerk, tours en accommodaties.

Je wilt Peru verkennen en/of Spaans leren, kansarme kinderen helpen of onderzoek doen voor je studie? Dan is Mijn Bestemming Peru hét startpunt voor jou. Laat ons jou helpen bij de organisatie van een onvergetelijke ervaring in het buitenland.

Maak op deze site kennis met Mijn Bestemming Peru, een jonge Nederlands-Peruaanse organisatie. Met onze eigen reiservaringen, kennis van toerisme en binding met beide culturen doen wij er alles aan om jouw reiservaring te optimaliseren.

Als kleine reisorganisatie, passen wij onze diensten aan jouw wensen en verwachtingen aan. Ons kantoor in Nederland staat in direct contact met collega’s in Cusco, de prachtige stad in het Andesgebergte en jouw centrale verblijfplaats in Peru.

Vanuit de stad Cusco bezoek je één van de wereldwonderen: De Machu Picchu. Maar ook zeker de moeite waard daar zijn de uitstapjes naar bijvoorbeeld Lago Titicaca, Arequipa of het Nationaal park Manú.

Reizen is bovendien meer dan het bezoeken van steden, ruïnes en natuurgebieden. Leer eens een andere cultuur van dichtbij kennen. En hoe kun je dit beter doen dan door een (langere) tijd in Peru te verblijven, het leren van de Spaanse taal, het kennismaken met de bevolking, hun alledaagse gebruiken en tradities?

 

Raadpleeg onze site voor alle informatie over onder andere: