Vrijwilligerswerk is gratis!

Vrijwilligerswerk doen in Peru is een leerzame en inspirerende ervaring

Vrijwilligerswerk doen in Peru is een leerzame en inspirerende ervaring

Vrijwilligerswerk doen in Peru is een leerzame en inspirerende ervaring. Kies een project dat past bij jouw talent, werkervaring of interesse en onze organisatie van jouw vrijwilligerswerk is gratis.

Vrijwilligerswerk aan bieden zonder hoge organisatiekosten is eén van onze belangrijkste missies. Daarom zijn er geen verplichte donaties voor vrijwilligers, geen wekelijkse organisatiekosten voor je vrijwilligerswerk en de kosten van promotie en administratie in Nederland en Peru houden we laag. Je betaalt alleen de kosten behorend bij de cursus Spaans, de accommodatie in Peru, de ophaalservice in Cusco en kleine administratiekosten. Vrijwilligerswerk is gratis. Op deze manier proberen we meer mensen de kans te geven om hun vrijwilligers-ambitie waar te maken in het buitenland.

Hiernaast kun je zien hoe de prijzen van de pakketten zijn opgebouwd.

Waarom geen vrijwilligers bijdrage?

Verdeling kosten, vrijwilligerswerk is gratis Perú

Voor het programma van 8 weken met 4 weken Spaans en 4 weken vrijwilligerswerk is de prijs opgebouwd volgens deze verdeling.

Omdat wij geen verplichte donaties vragen van onze vrijwilligers, ondersteunen wij lokale projecten niet financieel. De projecten krijgen ondersteuning van ons door georganiseerde plaatsing van enthousiaste en vaak ook professioneel geschoolde vrijwilligers. De projecten waar Mijn Bestemming Peru mee samenwerkt, worden financieel ondersteund door particuliere, kerkelijke en overheidsfondsen.

In veel gevallen zijn de financiele middelen van een project echter ontoereikend. Als vrijwilliger ben je natuurlijk vrij om een donatie te doen ter plekke. Je kunt daar altijd onze hulp bij vragen.

Je kunt eerst zelf zien wat er nodig is of vragen naar de behoeftes van het project. De behoefte verschilt per project, maar in veel gevallen geldt dat je een project kunt helpen middels het doneren van spel- en educatief materiaal, verzorgingsproducten en kleding. Duurzaamheid van donaties en hulp vinden wij belangrijk, dus als je de mogelijkheid hebt om geld in te zamelen voor een project, denken wij graag mee over een duurzame besteding daarvan..

  • Ontdek hier de verschillende vrijwilligersprojecten in Cusco
  • Bekijk hier de mogelijkheden in Ecuador, Colombia, Panama en Costa Rica
  • Lees hoe je in korte tijd Spaans kunt leren
  • Ook stages zijn kosteloos