Sociaal Werk

Naast kinderen zijn er ook andere kwetsbare groepen waar jouw hulp heel welkom is, zoals in de zorg voor ouderen.

Weeshuis voor jongens
Dit project is bedoeld voor initiatiefnemende vrijwilligers die zelf een plan willen ontwerpen om dit jongensweeshuis een handje te helpen.  
kosten en prijzen
Voorlichting gezondheid en voeding van kinderen
Help samen met een multidisciplinair team om ondervoeding en andere gezondheidsproblemen te bestrijden bij jonge kinderen van 0 tot 6 jaar.
kinderen met gehoorproblemen
School en tehuis voor kinderen met gehoorproblemen
In dit project kun jij als vrijwilliger niet alleen het verschil maken voor de 40 kinderen met gehoorproblemen, maar ook voor hun families.  
Project voor straatjongeren
Deze organisatie heeft een diversiteit aan lopende projecten waarin jij kan bijdragen aan het toekomstperspectief van verwaarloosde straatkinderen.
Project straatkinderen
Dit project haalt kinderen van de straat en zorgt voor opvoeding en structuur in hun levens. Jij kunt daarbij helpen! Type project: hulp
Opvangtehuis tienermoeders
Jij wilt je graag inzetten voor de 15 tienermeisjes en hun kinderen die in dit recentelijk opgerichte centrum worden opgevangen.  
onderwijsstage
Opvang straatkinderen
Dit project biedt opvang voor straatkinderen en zoekt vrijwilligers die hierbij kunnen ondersteunen! Type project: hulp aan straatkinder
Opleidingscentrum voor kansarme jongeren
Help kansarme jongeren bij het ontwikkelen van vaardigheden om hun kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Je kunt Engelse les geven, maar ook cursussen
Kindercentrum Vogeltje
Kom hier kinderen van 4 tot 18 begeleiden in activiteiten die hun persoonlijke ontwikkeling stimuleren en geef ze zo een extra steuntje in de rug.
stage psychologie
Jeugdgevangenis
Spreek jij gevorderd Spaans en sta jij je mannetje/vrouwtje wel? Dan is dit vrijwilligersproject bij de jeugdgevangenis wellicht interessant voor jou!
Bejaardentehuis
Wil jij je handen uit de mouwen steken tijdens de dagelijkse activiteiten van deze 240 ouderen in Cusco? Kijk snel wat jij kunt betekenen voor hen!