proyectos

meisjes
Weeshuis voor meisjes
Jij wilt je graag inzetten om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in het dagelijks leven van de meiden in dit weeshuis.    
Weeshuis voor jongens
Dit project is bedoeld voor initiatiefnemende vrijwilligers die zelf een plan willen ontwerpen om dit jongensweeshuis een handje te helpen.  
Vrijwilligerswerk bij een lokale touroperator
Wij werken samen met duurzame operators voor tours en trektochten en hier kun je jouw kennis en ervaring in toerisme, marketing en vertalen inzetten.
kosten en prijzen
Voorlichting gezondheid en voeding van kinderen
Help samen met een multidisciplinair team om ondervoeding en andere gezondheidsproblemen te bestrijden bij jonge kinderen van 0 tot 6 jaar.
Tehuis voor mensen met een beperking
Dit centrum voor gehandicapten is voornamelijk op zoek naar gespecialiseerde vrijwiligers in de zorg. Ben jij degene die het verschil gaat maken? &
Sterrenhuis
Vrijwilligers in dit tehuis voor verstandelijk en zintuiglijk gehandicapten zullen ervaren dat hun werk zeer waardevol en dankbaar is.  
Stage of vrijwilligerswerk in hotel
Kom werken bij een kleinschalige lokale hotelketen in Cusco en de heilige vallei om ervaring op te doen in marketing, hotelerie, toerisme of sales.
kinderen met gehoorproblemen
School en tehuis voor kinderen met gehoorproblemen
In dit project kun jij als vrijwilliger niet alleen het verschil maken voor de 40 kinderen met gehoorproblemen, maar ook voor hun families.  
Revalidatiecentrum voor kinderen
Dit revalidatie- en rehabilitatiecentrum is op zoek naar  fysio-, ergotherapeuten en verpleegkundigen, maar ook andere vrijwilligers zijn erg welkom.
Project voor straatjongeren
Deze organisatie heeft een diversiteit aan lopende projecten waarin jij kan bijdragen aan het toekomstperspectief van verwaarloosde straatkinderen.
Project straatkinderen
Dit project haalt kinderen van de straat en zorgt voor opvoeding en structuur in hun levens. Jij kunt daarbij helpen! Type project: hulp
Opvangtehuis tienermoeders
Jij wilt je graag inzetten voor de 15 tienermeisjes en hun kinderen die in dit recentelijk opgerichte centrum worden opgevangen.