Heilige Vallei tour

Duur: 1 dag
Prijs per persoon: € 30.00
Trip Beschikbaarheid: Elke dag

De Valle Sagrado (Heilige Vallei) was een zeer belangrijk gebied voor de Inca’s. De Valle Sagrado was een van hun belangrijkste gebieden voor voedselproductie, omdat het land vruchtbaar is door de vele rivieren die afdalen in de vallei.

peur incaVroeg in de ochtend beginnen we met de excursie naar de Urubamba-vallei, de Valle Sagrado van de Inca’s. We bezoeken de pittoreske Pisac markt, die wordt gehouden op dinsdag, donderdag en zondag, het souveniertjes paradijs van de Andes. Daarna gaan we naar de ruines Pisac net boven het stadje, op de helling van de berg.

In de middag, nadat we de steden Calca en Urubamba zijn gepasseerd, bezoeken we de Inca-vesting en stad Ollantaytambo. Dit fort werd gebouwd om de ingang van dit deel van de vallei te bewaken en het te beschermen tegen een mogelijke invasie van de stammen in de jungle. U kunt door de straten van de stad wandelen, en een goed idee krijgen van wat dit strategische militaire, religieuze en agrarische centrum was als in het tijdperk van het Inca rijk. Op onze weg terug naar Cusco bezoeken we het Andes dorpje Chinchero waar we de ruïnes van de Koninklijke Hacienda van Tupac Inca Yupanqui bezoeken. We kunnen een goed bewaard gebleven Inca muur bewonderen op het centrale plein en een prachtige koloniale tempel bezoeken die gebouwd is op Inca fundamenten.
Laat in de middag keren we terug naar Cusco.

Inclusief:

  • Vervoer
  • Tweetalige gids (Spaans / Engels)

Exclusief:

  • Toegangsprijzen voor de hierboven vermelde excursies. U hebt de Boleto Turistico nodig.
  • Alcoholische dranken, frisdrank of mineraalwater
  • Fooi voor gids
  • Wandelschoenen
  • Regenjas/poncho (in regenseizoen)
DSC_0088
cusco2
1412728_776603892358794_8818764250932686411_o
DSC_0283
Untitled-3.jpg

Reiziger testimonial