Waarom Spaans leren?

Welkom in de sectie over Spaanse les, waar je alle informatie over de school kunt vinden en over de activititeiten die je kunt doen om je Spaans te oefenen.
Wij willen ervoor zorgen dat jij van je verblijf en je Spaanse lessen geniet en dat we jouw verwachtingen kunnen waarmaken met onze zeer goed gekwalificeerde taalscholen die bekend staan om hun jarenlange ervaring in het geven van Spaans les.

  • Meer dan 500 miljoen mensen op aarde spreken Spaans, in 21 landen is Spaans de officiele taal en in deze landen wonen 330 miljoen Spaans sprekende inwoners.
  • Als je Spaans kunt spreken, kun je de cultuur in deze 21 landen beter begrijpen en kun je communiceren met de locale bevolking wanneer je aan het reizen bent.
  • Spaans is de op 1 na meest gebruikte taal in internationale communicatie en in een aantal grote internationale organisaties zoals de VN en de GATT is Spaans een officiele taal.
  • Door Spaans te leren kun je de Zuid Amerikaanse en Spaanse cultuur in de originele taal leren kennen. De Spaanse cultuur heeft een rijke literatuur met beroemde schrijvers zoals Gabriel Garcia Marquez, Isabel Allende, Cervantes en Vargas Llosa. Andere beroemde culturele personen zijn Picasso, Dali, Antonio Banderas, Julio en Enrique Iglesias en Jennifer Lopez.
  • Spaans is een van de talen die je je gemakkelijk eigen kunt maken, het heeft een relatief eenvoudige grammatica en de taal heeft overeenkomsten met het Latijn, Frans en Italiaans.

Waarom is Peru de ideale bestemming om Spaans te leren? Lees hier alles over Spaans leren in Peru.