Waarom Spaans leren in Peru?

Spaans leren in PeruJe vraagt je misschien af waarom je zou moeten kiezen voor Peru als bestemming voor je cursus Spaans en of je niet beter alvast in Nederland Spaans kunt leren. Er zijn grote voordelen van Spaans leren in Peru:

  • Als je Spaans leert in een Spaans sprekend land, heb je vele mogelijkheden om de dingen die je leert te oefenen in de praktijk. Je zal overal Spaans horen en zien.
  • Je kunt je Spaans oefenen wanneer je boodschappen doet of gaat winkelen, wanneer je uit gaat, de weg moet vragen en eventueel wanneer je in een gastfamilie woont. Daarom gaat Spaans leren in Peru veel sneller dan in Nederland!
  • Peru is een prachtig land en de Peruanen spreken in vergelijking to andere Zuid Amerikaanse landen, een eenvoudig te begrijpen Spaans.
  • Tijdens het leren van de Spaanse taal zul je andere mensen met verschillende afkomsten en achtergronden leren kennen en je kunt met hen de prachtige steden en plekken van Peru en de Peruaanse en Inca cultuur ontdekken.
  • Studeren in het buitenland is een unieke ervaring. Het zal je denkwijze beinvloeden en de hele ervaring zal je zelfstandiger en bewuster maken.
  • Studeren in het buitenland verhoogt je kansen op een baan, vooral wanneer je wilt werken in internationale organisaties en bedrijven, handel en overheidsinstellingen.
  • Vissen in de Amazone, boarden in de zandduinen van Ica of het honderden jaren oude Machu Picchu bezoeken, vanuit Cusco kun je gaan waar je maar wilt.

Wanneer je bij ons Spaans gaat leren, kun je op je eigen niveau beginnen. Je kan een mondeling en een schriftelijk examen doen zodat we jou kunnen plaatsen een groepje van gelijk niveau. Een lesgroepje bestaat uit maximaal 4 studenten. De ervaren autochtone Peruaanse leraren zullen je grammatica, lezen, schrijven, spreken en luisteren leren. De lessen worden in het Spaans gegeven, wat jou helpt om gewend te raken aan de Spaanse taal en om de taal zo veel mogelijk te gebruiken zonder schaamte of voorzichtigheid.