Spaanse les in Peru

Waarom Spaanse les in Peru?

Als je Spaanse les neemt in een Spaans sprekend land, heb je vele mogelijkheden om de dingen die je leert te oefenen in de praktijk. Je zal overal Spaans horen en zien.

Je kunt je Spaans oefenen wanneer je boodschappen doet of gaat winkelen, wanneer je uit gaat, de weg moet vragen en eventueel wanneer je in een gastfamilie woont.

Peru is een prachtig land en de Peruanen spreken in vergelijking to andere Zuid Amerikaanse landen, een eenvoudig te begrijpen Spaans.

Tijdens het leren van de Spaanse taal zul je andere mensen met verschillende afkomsten en achtergronden leren kennen en je kunt met hen de prachtige steden en plekken van Peru en de Peruaanse en Inca cultuur ontdekken.

Studeren in het buitenland is een unieke ervaring. Het zal je denkwijze beinvloeden en de hele ervaring zal je zelfstandiger en bewuster maken.

Studeren in het buitenland verhoogt je kansen op een baan, vooral wanneer je wilt werken in internationale organisaties en bedrijven, handel en overheidsinstellingen.

Vissen in de Amazone, boarden in de zandduinen van Ica of het honderden jaren oude Machu Picchu bezoeken, vanuit Cusco kun je gaan waar je maar wilt.

Wanneer je bij ons Spaans gaat leren, kun je op je eigen niveau beginnen. Je kan een mondeling en een schriftelijk examen doen zodat we jou kunnen plaatsen een groepje van gelijk niveau. Een lesgroepje bestaat uit maximaal 4 studenten. De ervaren autochtone Peruaanse leraren zullen je grammatica, lezen, schrijven, spreken en luisteren leren.

 

 

De lessen worden in het Spaans gegeven, wat jou helpt om gewend te raken aan de Spaanse taal en om de taal zo veel mogelijk te gebruiken zonder schaamte of voorzichtigheid.

 

Waarom Spaans leren?

Welkom in de sectie over Spaanse les, waar je alle informatie over de school kunt vinden en over de activititeiten die je kunt doen om je Spaans te oefenen.1957639_762017590484091_807733065_o

Wij willen ervoor zorgen dat jij van je verblijf en je Spaanse lessen geniet en dat we jouw verwachtingen kunnen waarmaken met onze zeer goed gekwalificeerde taalscholen die bekend staan om hun jarenlange ervaring in het geven van Spaans les.

  • Meer dan 500 miljoen mensen op aarde spreken Spaans, in 21 landen is Spaans de officiele taal en in deze landen wonen 330 miljoen Spaans sprekende inwoners.
  • Als je Spaans kunt spreken, kun je de cultuur in deze 21 landen beter begrijpen en kun je communiceren met de locale
    bevolking wanneer je aan het reizen bent.
  • Spaans is de op 1 na meest gebruikte taal in internationale communicatie en in een aantal grote internationale organisaties zoals de VN en de GATT is Spaans een officiele taal.
  • Door Spaans te leren kun je de Zuid Amerikaanse en Spaanse cultuur in de originele taal leren kennen. De Spaanse cultuur heeft een rijke literatuur met beroemde schrijvers zoals Gabriel Garcia Marquez, Isabel Allende, Cervantes en Vargas Llosa. Andere beroemde culturele personen zijn Picasso, Dali, Antonio Banderas, Julio en Enrique Iglesias en Jennifer Lopez.
  • Spaans is een van de talen die je je gemakkelijk eigen kunt maken, het heeft een relatief eenvoudige grammatica en de taal heeft overeenkomsten met het Latijn, Frans en Italiaans.

Waarom is Peru de ideale bestemming om Spaans te leren? Lees hier alles over Spaans leren in Peru.