Wie zijn wij?

KIK_1635resmall

Wie ben ik?

Ik ben Enrique Berrocal (32), oprichter van Mijn Bestemming Peru.
Ik ben geboren en getogen in Peru en woon sinds 2013 in Nederland.


Waarom richtte ik Mijn Bestemming Peru op ?

In 2003 verhuisde ik van Lima naar Cusco. De stad, het weer en de mensen van Cusco zijn geweldig. Ik werkte hier in het toerisme, maar twee dingen frustreerden mij: Het gebrek aan organisatie en de oneerlijke behandeling die vrijwilligers of studenten hier soms kregen. Zo ontstond mijn droom om iets nieuws op te zetten: Een eerlijke organisatie voor de mensen die komen helpen, leren en mijn land willen bezoeken.


Wat maakt de service van Mijn Bestemming Peru zo bijzonder?

Diensten van hoge kwaliteit en het beste voor de medemens, is wat je bij ons kan verwachten. Centraal staat bij Mijn Bestemming Peru daarom: Een goede klantenservice en een sterke betrokkenheid bij projecten die echt goed werk doen en ondersteuning nodig hebben. Je krijgt bij ons les van de meest professionele docenten voor het leren van de Spaanse taal en het appartement of gezin waarin je verblijft kiezen we met de uiterste zorg uit.

Ook de diversiteit en ervaring binnen het team is een grote pluspunt. Met onze kennis van zowel de Zuid-Amerikaanse als de Europese cultuur doen wij er alles aan jouw reis prettig, veilig en onvergetelijk te maken.

Bovendien staat Mijn Bestemming Peru in Nederland én in Peru voor je klaar.

 

Enrique Berrocal – Directeur

enrique@mijnbestemmingperu.nl


Ten eerste wil ik je bedanken voor je interesse in onze organisatie. We hebben veel te bieden op onze website en ik hoop dat je bij Mijn Bestemming Peru kan vinden wat je zoekt. Als een van de medeoprichters van de organisatie, wil ik me graag aan je voorstellen. Ik ben Marit de Haas, ben 29 jaar en woon in Voorburg. Na mijn middelbare school in Voorburg ben ik Psychologie gaan studeren in Leiden. Ik deed mijn scriptie en stage, maar wilde nog niet het werkende leven in, ik wilde graag wat meer van de wereld zien, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik had al veel van Europa gezien, maar was redelijk groen wat betreft andere continenten. Daarnaast wilde ik ervaren hoe het is om in een totaal ander land te leven, zonder familie, vrienden en mijn vertrouwde omgeving en in een totaal andere cultuur en andere taal. Het leek mij een uitdaging en een goede kans om wat meer over mijzelf te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Ik besloot een reis te maken naar Peru, het land van de Inca´s de hoge bergen, kustgebieden, woestijnen en de amazone. Omdat ik het land en de cultuur graag beter wilde leren kennen, leek het me geweldig om een tijd in een stad te wonen. Ik heb toen 8 weken in Cusco gewoond, Spaans geleerd en vrijwilligerswerk gedaan en in het weekend was het vaak tijd voor een uitstapje. Ik leerde in die tijd ontzettend veel mensen kennen en om met hen al die nieuwe ervaringen te delen, vond ik geweldig. Na mijn 8 weken in Cusco heb ik rondgereisd met een meisje dat ik tijdens mijn vrijwilligerswerk heb leren kennen.

Toen ik eenmaal weer in Nederland was, miste ik de gezelligheid van Cusco en besloot terug te komen. Samen met Enrique wilde ik graag een organisatie oprichten om meer mensen zoals ik naar Cusco te brengen en hen kennis te laten maken met de stad Cusco, de gezelligheid, het avontuur en Peruaanse cultuur en dat in de vorm van een programma van Spaanse lessen, verblijf in een Peruaans gastgezin en het toepassen van je Spaanse les in een project waarbij je ook nog eens een bijdrage kan leveren aan de toekomst van de mensen in en om Cusco. Het geeft me veel voldoening om vrijwilligers te helpen bij het verwezenlijken van hun wens vrijwilligerswerk te doen in het land waar ik zo veel van hou.

Mijn bestemming is Peru!

 

Marit de Haas – Business Representative Nederland

marit@mijnbestemmingperu.nl