Waarom Mijn Bestemming Peru?

Onze lage prijzen + goede referenties + klantenservice = Goede prijs-kwaliteit verhouding
Dat onze organisatie ook in Peru gevestigd is geeft ons de mogelijkheid om meer in contact te zijn met de situatie van Peru, zodat wij jou investering optimaal kunnen inzetten bij het organiseren van jouw programma. Mijn Bestemming Peru is altijd rechtstreeks in contact met de vrijwilligersprojecten, gastgezinnen en de Spaanse scholen, zonder tussenpersonen. Onze strategische ligging zorgt ervoor dat je de meest gepersonaliseerde begeleiding kunt ontvangen.

Waarom zijn onze prijzen aanzienlijk lager dan de meeste van onze concurrenten?

Lopen we de kantjes ervan af? Hebben we verborgen kosten? Nee, geen van deze redenen zijn de oorzaak. De belangrijkste reden is dat we niet werken met tussenpersonen of intermediairs en dat je alleen betaalt voor de kosten van het programma.

Reisadviseurs

Onze reisadviseurs hebben veel gereisd in Peru en hebben voor langere tijd in Peru gewoond, wie anders kan jou beter helpen dan iemand uit je eigen land die jou in je eigen taal kan vertellen hoe Peru en onze programma’s zijn, zodat we je de allerbeste keuze kunnen geven.
Wij regelen maandelijkse bijeenkomsten in Nederland, waar onze medewerkers enthousiast zijn om uw vragen en twijfels te beantwoorden. Dit is tevens een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten die dezelfde periode naar Peru gaan.

Klantenservice

Wij bieden je een zeer persoonlijke service, je kunt rekenen op onze medewerkers voor: oprecht vriendelijke service in je eigen taal en advies en raad in Nederland en Peru.

Onze klanten zijn het meest belangrijk voor ons, daarom volgen we elke klant zorgvuldig van het moment van boeken tot de thuiskomst in eigen land. Wij zijn er volledig op gericht om zeer tevreden klanten te hebben die door hun reis-ervaring met een andere kijk op de realiteit van Peru en de cultuur terugkomen.