Onze Missie

Onze missie 

Mijn Bestemming Peru werkt samen met verschillende openbare en particuliere projecten; NGO `s, vrijwilligers netwerken, scholen en lokale gemeenschappen. We hebben kantoren in Europa en Peru, we zijn altijd op locatie waardoor we het voordeel hebben om de hoge standaard van onze diensten te blijven controleren samen met onze operators, gastgezinnen en Spaanse scholen.

Onze tweetalige (Nederlands of Engels) vrijwilligerscoördinator zal erop gericht zijn om je te helpen in Nederland en Peru.

Onze kwaliteitscriteria zijn: een eerlijke beloning voor de lokale werknemers, hoogwaardige kwaliteit van onze programma´s en het verlenen van financiële steun aan projecten.

Mijn Bestemming Peru ondersteunt de projecten met een speciale jaarlijkse donatie aan een geselecteerd project. Klik hier om te lezen over onze laatste donaties.

Maak deel uit van deze geweldige ervaringen en onvergetelijke momenten; Doe mee en wordt één van onze leden die onze visie ondersteunen!

• Sociale projecten

In Peru zijn er veel straatkinderen vanwege armoede in de familie, de migratie vanuit hooglanden en kinderen die verplicht worden om op straat te werken door hun ouders. Er zijn een aantal projecten die de straatkinderen helpen.

Een andere optie is werkzaam zijn in een weeshuis waar vrijwilligers meedraaien in de dagelijkse structuur en waar de kinderen behoefte hebben aan wat extra aandacht of in opvanghuizen die worden ondersteund door particuliere fondsen voor de kinderen die thuis niet goed verzorgd worden door hun ouders.

Er zijn ook projecten voor doven en verstandelijk gehandicapte kinderen en kinderen met lichamelijke beperkingen.

• Medische projecten

Hulp van vrijwilligers of stagiaires is van harte welkom in de klinieken en ziekenhuizen. Deze hebben allerlei medische ondersteuning nodig zoals verpleegkundigen, fysiotherapeuten, psychologen en artsen met of zonder specialisatie.

Als vrijwilliger in deze projecten moet je noodzakelijke ervaring of opleiding hebben en goed Spaans spreken. We hebben medische projecten met ouderen, klinieken die zich richten op arme kinderen of op drugs- of alcoholverslaving.

• Natuur projecten

Wij hebben diverse natuurprojecten, waaronder een project waarbij je kennismaakt met de koffieplantage in een jungle gebied vlakbij Machu Picchu en andere projecten voor dieren en milieubescherming. Als je een idee hebt, schroom het niet om ons te vragen, want Peru is het land van de mogelijkheden.

• Commercieel werk, toerisme

Toerisme studenten zijn van harte welkom! We hebben verschillende partner-touroperators en aangezien de economie van Cusco is gebaseerd op het toerisme, hebben we een enorm scala aan mogelijkheden om buiten of op kantoor te werken. Het schrijven van een marketingplan of het organiseren van uitstapjes behoren tot de mogelijkheden van het brede werkveld van toerisme.

• Onderwijs

Heb je onderwijsvaardigheden of -ambities? Help om de droom van enthousiaste kinderen waar te maken in de omgeving van Cusco. Geef Engelse les, organiseer workshops over je eigen kennisgebied om de gemeenschap te helpen in wat je het beste kan, wij zullen je helpen om het te organiseren.

Er zijn tal van projecten die voor jou geschikt zijn!