Over ons

Wie zijn wij?
Mijn Bestemming Peru is een organisatie voor Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, accommodatie en tours en wij hebben als doel om voor jou het meest geschikte programma voor een kort of lang verblijf in Peru te plannen. Wij bieden je een verscheidenheid aan pakketten met een mix van leren, reizen en vrijwilligerswerk.

Wij personaliseren programma’s en tours voor individuele reizigers, kleine en grote groepen, universiteiten en vrijwilligers over de hele wereld. Onze uitdaging is om de verwachtingen van onze klanten te overstijgen, de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden in onze programma’s, je tijd en investeringen te optimaliseren en onnodige kosten te verminderen.

Wij geloven dat een ander land bezoeken meer is dan alleen het maken van foto’s van de hoogtepunten van de plaats. Ons doel is om een totale culturele onderdompeling te creeren in combinatie met leren en participeren, wat jou een onvergetelijke ervaring zal opleveren.
Wij nodigen je uit om meer te leren over ons, dus lees waarom wij de beste keuze zijn in deze markt.

Ons bedrijf
Wij zijn een in Nederland gevestigde onderneming, maar omdat we onze services willen aanbieden in Peru zelf, hebben we kantoren in Nederland en Peru. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze hoge servicenormen waar te maken en om ervoor te zorgen dat onze klanten alle steun en hulp hebben op elk moment vóór en tijdens de duur van het verblijf.

Waarom voor ons kiezen?
BEST VALUE.
Onze lage prijzen + goede referenties + customer care = Best Value
Dat onze organisatie ook in Peru gevestigd is geeft ons de mogelijkheid om meer in contact te zijn met de situatie van Peru, zodat wij jou investering optimaal kunnen inzetten bij het organiseren van jouw programma. Mijn Bestemming Peru is altijd rechtstreeks in contact met de vrijwilligersprojecten, gastgezinnen en de Spaanse scholen, zonder tussenpersonen. Onze strategische ligging zorgt ervoor dat je de meest gepersonaliseerde begeleiding kunt ontvangen.

Waarom zijn onze prijzen aanzienlijk lager dan de meeste van onze concurrenten?
Lopen we de kantjes ervan af? Hebben we verborgen kosten? Nee, geen van deze redenen zijn de oorzaak. De belangrijkste reden is dat we niet werken met tussenpersonen of intermediairs en dat je alleen betaalt voor de kosten van het programma.

Reisadviseurs
Onze reisadviseurs hebben veel gereisd in Peru en hebben voor langere tijd in Peru gewoond, wie anders kan jou beter helpen dan iemand uit je eigen land die jou in je eigen taal kan vertellen hoe Peru en onze programma’s zijn, zodat we je de allerbeste keuze kunnen geven.
Wij regelen maandelijkse bijeenkomsten in Nederland, waar onze medewerkers enthousiast zijn om uw vragen en twijfels te beantwoorden. Dit is tevens een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten die dezelfde periode naar Peru gaan.

Costumer Service
Wij bieden je een zeer persoonlijke service, je kunt rekenen op onze medewerkers voor: oprecht vriendelijke service in je eigen taal en advies en raad in Nederland en Peru.
Onze klanten zijn het meest belangrijk voor ons, daarom volgen we elke klant zorgvuldig van het moment van boeken tot de thuiskomst in eigen land. Wij zijn er volledig op gericht om zeer tevreden klanten te hebben die door hun reis-ervaring met een andere kijk op de realiteit van Peru en de cultuur terugkomen.