Wel eens gedacht aan een themareis in Peru?

Zoek je een Zuid-Amerikaanse locatie voor een fotoshoot? Heb je een passie voor lekker eten en wil je je smaakpapillen op de beste plekken in Peru prikkelen? Of wil je de cultuur leren kennen via volksdans? Richt je helemaal op jouw project of interesse tijdens jouw themareis met Mijn Bestemming Peru.

Fotografie 
Een fotogeniek land als Peru is de plek bij uitstek voor fotografen. Of je nu fotografeert als hobby of een professionele shoot wilt houden: De verschillende bezienswaardigheden, de diverse landschappen en de flora en fauna verzekeren je van prachtige plaatjes. Op welke manier kan Mijn Bestemming Peru hierin iets voor jou betekenen?

  • Wij brengen jou in contact met locale personen die kennis hebben van fotografie
  • Je krijgt begeleiding bij het transport van de apparatuur en tijdens de shoot
  • Je hoort over de mooiste locaties en de beste tijden voor jouw shoot

 

Culinaire reis
Zo divers als de hoogtes waarop het voedsel in Peru verbouwd wordt, zo veelzijdig zijn de smaken die je er geserveerd krijgt. In 2014 ontving Peru de World Travel Award voor “Best Culinary Destination in South America”. Eerst proeven dan geloven? Maak van jouw Perureis één grote smaaksensatie. Je volgt het reisprogramma, maar met de focus op de allerbeste plekjes voor de Peruaanse lekkernijen.

In Peru vindt ook elk jaar ‘Mistura’ plaats: Het grootste culinaire festival van Zuid-Amerika.

 

Volksdans
Duik al dansend de Peruaanse cultuur in. Leer de volksdansen en doe mee met de “Festividad  de la Virgen del Carmen”. Op dit festival (15 -17 juli) worden veel traditionele en betekenisvolle  dansen uitgevoerd door mensen in bijzondere kostuums. Door middel van verschillende choreografieën vertellen de dansers over historische gebeurtenissen van Peru.

 

Interesse in één van deze themareizen? Vraag ons om advies via het contactformulier.