Groepsreis: Beleef Peru met je gezin, collega’s of andere groepen

Wil je met een kleine of juist een grotere groep naar Peru reizen? Van avontuurlijke tours tot een gezamenlijke Spaanse les. Er is ontzettend veel mogelijk. Of het nu gaat om quality time met het gezin, collega’s of een andere groep,  stel samen met ons jullie ideale pakket samen.

Familiereis

Tijd doorbrengen met je gezin in Peru, waarom is dat zo waardevol? Naast het bewonderen van de bijzondere landschappen en bezienswaardigheden, het proeven van het lekkere eten en alle avonturen die jullie beleven, maak je op een unieke manier de cultuur van dichtbij mee. Maak bijvoorbeeld samen kennis met een van de sociale projecten in Cusco. Kinderen komen spelenderwijs in contact met Peruaanse kinderen. Zij leren zo op hun eigen manier over de cultuur, maar ook hoe deze andere kinderen ook gewoon kind zijn, net als zij.

Andere groepen

Wil je met je collega’s of andere groepen naar Peru? Met een groepsreis van Mijn Bestemming Peru zul je meemaken hoe het er in Peru echt aan toe gaat. Gaan je nekharen omhoog staan van reisleiders met een grote vlag? Daar zul je bij ons geen last van hebben. De groep maakt kennis met de Peruaanse hoogtepunten en cultuur op ontspannen, niet toeristische wijze.  Bovendien is dit de uitstekende manier om de groepsband te versterken!

 

Vraag meer informatie aan over groepsreizen via het contactformulier en laat ons meedenken over de beste opties voor jullie.

 

Tour Saqsayhuaman
DSCN8916
DSC_0555