Begeleiding op locatie

Als je eenmaal gearriveerd bent in Peru, wil je daar begeleiding krijgen bij het leren kennen van de stad en de cultuur en bij je vrijwilligerswerk. Daarom heeft Mijn Bestemming een lokale coordinator op elke plek waar men vrijwilligerswerk kan doen. Deze coordinator geeft je een rondleiding door de stad met veel relevante informatie voor je verblijf.

Ook brengt de coordinator je op de eerste dag naar je project om je daar te introduceren en wegwijs te maken. Er worden wekelijkse activiteiten georganiseerd waar je andere vrijwilligers leert kennen.

Onze coordinator is daarnaast altijd bereikbaar voor vragen en voor hulp in nood, bijvoorbeeld als je ziek bent.

Op elke lokatie werken we samen met mensen die onze passie voor en visie op vrijwilligerswerk delen. In Cusco (Peru) bestaat ons lokale team uit:

KoenKoen

“Mijn naam is Koen. Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Winssen in Nederland. Op mijn 20ste ben ik als backpacker naar Cusco gegaan, ik ben hier verliefd geworden en woon hier sindsdien. Ik heb veel ervaring met tourisme, ik heb een jaar lang als directeur van een reisbureau gewerkt en ik heb als manager bepaalde taken vervuld binnen een reisbureau. Omdat ik zelf het hele traject als reiziger heb doorlopen, begrijp ik precies welke dingen belangrijk zijn en waar onze studenten behoefte aan hebben. Ik ben 24 uur per dag beschikbaar voor onze studenten.”

 

Carinakoen at school

Ik heet Carina en ik ben geboren in Cuzco. Voordat mijn man en ik besloten de Spaans school over te nemen heb ik 8 jaar als taal docent voor de klas gestaan. Ik heb tijdens mijn studie een master gehaald in het ontwikkelen van lesprogramma’s voor tweetalig onderwijs. Ik ben werkzaam als de coördinator van de vrijwilligers. Voor mij is de school niet alleen een plek waar je Spaans leert, maar ook een plek  waar mensen vrienden maken en banden opbouwen.”