Accommodatie

Gastgezin

Je kunt er voor kiezen om tijdens je Spaanse lessen of vrijwilligerswerk in een gastfamilie te verblijven, wat een hoop voordelen heeft. Terwijl je Spaans leert op school, kun je in je gastfamilie de dingen oefenen die je hebt geleerd. De families spreken alleen maar Spaans, wat jouw voortgang in je Spaans bevoordert. De familie zal je ook kennis laten maken met de Peruaanse cultuur, je zal familie tradities, eetgewoontes en de Peruaans keuken leren kennen. Je krijgt ontbijt, lunch en avondeten in je gastgezin.

 

 

Appartement

Tijdens je Spaanse lessen en je vrijwilligerswerk, kun je ook wonen in een appartement in het centrum van Cusco. We hebben gedeelde en prive appartementen. In een gedeeld appartement woon je samen met andere studenten van de Spaanse school of vrijwilligers.  Het is gezellig om samen te wonen met andere vrijwilligers en je ervaringen met elkaar te delen. De gedeelde appartementen hebben prive slaapkamers, een gedeelde keuken, badkamer en woonkamer met tv. De gedeelde appartementen zijn voor 2,3 of 4 personen.

 

 

 

 

Combinatie

We hebben ook de optie om je verblijf in een gastgezin te combineren met een appartement. Je kunt bijvoorbeeld in een gastgezin verblijven gedurende je Spaans lessen, zodat je de mogelijkheid hebt je Spaans te oefenen in de familie. Tijdens je vrijwilligerswerk kun je dan verblijven in een appartement.